Interior

Pensiunea dispune în interior de 5 camere duble, 3 băi, bucătărie complet utilată, zonă de servit masa și zonă de relaxare.

Camerele sunt în suprafață de 14mp și sunt dotate cu mobilier, TV și paturi matrimoniale ”king size”. Pentru un somn odihnitor și reconfortant, beneficiați de saltele premiun și lenjerie din bumbac. În fiecare cameră veți găsi prosoape pentru 2 persoane. Camerele au balcon propriu și vă oferă priveliște spre pădurea de brazi sau spre Masivul Vlădeasa.

Băile sunt prevăzute cu zonă de duș, amenajate modern, cu pereți din sticlă securizată. Încăzirea în pardoseală vă oferă un confort suplimentar.

Bucătăria este dotată și utilată cu toate facilitățile pentru gătit și servit masa (plită electrică incorporabilă, cuptor de gătit electric, hotă, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, cafetieră clasică, mașină de spălat vase, veselă și ustensile de gătit și servit masa).

Zona de servit masa vă oferă confort prin dispunerea unei mese generoase cu 12 scaune.

Zona de relaxare este dotată cu 2 canapele, un Smart TV, o mică bibliotecă pentru adulți și copii, jocuri de societate (rummy, scrable, monopoly, etc) și o consolă Xbox 360 cu jocuri. Din zona de relaxare se face accesul pe o terasă exterioară mobilată armonios pentru a servi dimineața o cafea cu familia și prietenii, sau pentru a vă petrece după-amiezile cu o lectură bună acompaniată de un pahar de vin.

Acces gratuit WI-Fi în toată structura. Calitatea serviciului de internet depinde de numărul de persoane conectat simultan și de traficul de date utilizat.

Capacitate maxima: 10 adulți și 5 copii până în 10 ani care dorm în același pat cu părinții

Ce mai punem la dispoziție: papuci de interior, produse de igienă, acces Netflix pe contul pensiunii.

Exterior

Parcare gratuită cu 5 locuri de parcare.

Foișor rustic din lemn cu zonă de preparat mâncare, cu spălător, cu grătar construit din cărămidă, cu zonă de gătit la ceaun și cu zonă de servit masa. Foișorul dispune și de vase de fontă pentru preparat mâncare (plită pentru grill, ceaun, tigaie wok). Aici este locul ideal pentru a experimenta propriile calități de bucătar și poveștile târzii în miez de noapte.

Ciubăr de lemn, capacitate 8 persoane cu apă caldă și sărată și cu sistem de filtrare.

Saună uscată exterioară tip butoi.

8 biciclete